Heel Uden en Landerd bakt, bak je mee?

UDEN | Mantelzorgers zijn onzichtbare helden. Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom wil het CDA Uden - Landerd op 10 november de Dag van de Mantelzorg, de mantelzorgers in de schijnwerpers zetten: want hun zorg mag gezien worden.

In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het CDA Uden - Landerd wil graag de mantelzorgers in de gemeente Uden en Landerd in de schijnwerpers zetten met ‘Heel Uden - Landerd Bakt!’ Wie verdient volgens jou daarom iets lekkers? Laat het de partij weten en zij zorgen dat jouw verrassing op 10 november bij deze persoon in de gemeente Uden of Landerd bezorgd wordt. Wil jij ook mee doen aan Heel Uden -Landerd Bakt!? Geef je dan snel op.

Wat moet je doen?
Meld je voor 3 november aan via heeludenlanderdbakt@gmail.com. Laat weten voor wie je wil bakken en waarom, haal de benodigde ingrediënten in huis, en bak je favoriete taart, cake, koekjes of gebakje volgens je allerbeste recept. CDA Uden - Landerd haalt je baksel woensdag 10 november tussen 11.00 en 12.00 uur bij je thuis op, zodat jouw baksel voor 15.00 uur bezorgd wordt.

Ontvangen
Heb je wel zin om te bakken, maar weet je niet wie je er blij mee kunt maken?
Dan zorgt de partij dat jouw creatie goed terecht komt. Geen mogelijkheid om te bakken, maar wel een idee over wie iets lekker zou mogen ontvangen?
Laat het dan weten via heeludenlanderdbakt@gmail.com. "Laten we samen op deze manier waardering uitspreken voor hun bijzondere werk!"