Odiliapeel wint bij koploper

ODILIAPEEL | DWSH’18 gaat in 5E aan de leiding en heeft die positie mede te danken aan Odiliapeel, dat met 1-0 won bij Fiducia.

Na een dik half uur maakte Guus Manders de enige goal. “De eerste helft hadden we 80 procent balbezit, de tweede helft was meer 50/50. Zij hadden rood moeten hebben, maar de zege was terecht”, zag Danny Claassen van Odiliapeel, dat oprukt naar een vijfde plek.


Festilent tankt
vertrouwen

ZEELAND | Ulysses is volledig uit vorm. Waar vorige week met 0-5 werd verloren van SES, was zondag Festilent met 6-0 te sterk. Na de 1-0 en 2-0 van van Stan Zonnenberg en Daan van Son, was het verzet van de Megenaren al gebroken.

Na wisseling van speelhelft kwamen daar drie goals van Giel Nooijen en eentje van Hidde van Dongen (penalty) bij. Een lekkere winst voor Festilent dat niet al te best aan de competitie was begonnen. Trainer Tom Jacobs: "Zes goals maken en niets weggeven, dat voelt lekker. Dit hadden we echt nodig. Eén zwaluw maakt echter nog geen zomer. Volgende week tegen Achilles Reek willen we opnieuw een goed resultaat neerzetten. Als het vertrouwen toeneemt kan er een flow ontstaan, dat is iets ongrijpbaars.”