BabyBrabbels in de bibliotheek

UDEN | BabyBrabbels is een nieuwe maandelijkse activiteit die plaatsvindt in bibliotheek Uden, Schaijk en Zeeland. BabyBrabbels is bedoeld voor baby’s van 5/6 maanden, tot ze kunnen lopen. 

Iedere maand staat er een ander boekfiguur centraal.
Zo komen Rupsje Nooitgenoeg, Dikkie Dik en natuurlijk Nijntje voorbij. “We gaan spelenderwijs aan de slag en laten ouders zien wat zij met een babyboekje kunnen doen”, vertelt jeugdbibliothecaris Merle de Korte. “We lezen samen versjes en zingen liedjes, waardoor het altijd een leuk en gezellig momentje wordt met interactie tussen ouder en kind. We inspireren en stimuleren ouders om ook thuis lekker met hun baby te gaan speellezen. We laten ouders ervaren dat voor baby’s alles taal kan zijn en dat hun taalontwikkeling op veel verschillende manieren te stimuleren valt.”

Data
De data en tijden in december zijn: woensdag 1 en 29 december van 10.15 tot 10.45 uur in bibliotheek Uden; dinsdag 21 december van 11.00 tot 11.30 uur in bibliotheek Zeeland; vrijdag 24 december van 11.00 tot 11.30 uur in bibliotheek Schaijk. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.