Arjan komt altijd geheel vrijblijvend langs om advies te geven.
Arjan komt altijd geheel vrijblijvend langs om advies te geven. Foto:

Aircomonteur Arjan van
Kilsdonk adviseert en helpt

BOEKEL | We leven in bijzondere tijden. Alles wordt anders. Arjan van Kilsdonk uit Boekel is al 15 jaar aircomonteur en hij merkt dit maar al te goed. Regelmatig krijgt hij vragen over hoe nu verder als Nederland straks aardgasvrij moet. Iets waar hij wel een antwoord op heeft.

"Het laten plaatsen van airconditioning is hiervoor een hele goede oplossing", aldus de aircomonteur. "Dit omdat deze de klimaatbeheersing in huis of op kantoor perfect regelt, en voor zowel koelte in de zomer als warmte op koudere dagen zorgt. Ook met de enorm toenemende kosten voor het gas is het zeker de overweging waard omdat je van een airconditioning direct koelte en warmte hebt en deze relatief weinig stroom verbruiken. De combinatie met zonnepanelen is natuurlijk helemaal perfect omdat dit én het klimaat ten goede komt en voor u erg veel kosten scheelt." Arjan komt altijd geheel vrijblijvend langs om advies te geven en samen met je te kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Neem contact op voor meer informatie via het mailadres nmhairco@outlook.com.


Tankstation in
Uden afgesloten

UDEN | Tankstation BP aan de President Kennedylaan in Uden is zondagmiddag door de politie afgezet met linten. Een automobilist had gas getankt waardoor de koppeling begon te lekken. De ANWB gaf als advies de brandweer te bellen. Zij controleerden de auto en gaven de plek weer vrij.