Superkeukens Uden opent showroom bij Living For All

UDEN | Superkeukens Uden is verhuisd. De keukenzaak opent vandaag (woensdag) haar nieuwe showroom in het pand van woon-store Living For All aan de Industrielaan 10 in Uden.

"Met deze verhuizing zitten we op een nog beter vindbare locatie", vertelt Matthijs Meijer, bedrijfsleider Superkeukens Uden. "We zijn een goede samenwerking aangegaan met Living For All, waar we met onze keukens een mooie aanvulling zijn op hun uitgebreide meubelcollectie." De keukenafdeling van Superkeukens bevindt zich op de begane grond, achter de lunchroom.

Alle stijlen
Matthijs: "In onze keukenwinkel in Uden ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve keukens met een modern design en een aantrekkelijk prijskaartje. We beschikken over een groot assortiment keukens van onder meer Duitse makelij. In onze voorbeeldkeukens kom je alle stijlen tegen: van landelijke keukens tot designkeukens en van strak tot modern. Naast scherp geprijsde keukens hebben wij ook tal van accessoires en keukenapparatuur, zoals combi-ovens, kokendwaterkranen, vaatwassers, wijnkasten en meer." Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je inspiratie op doen? Ga dan eens langs bij de gloednieuwe showroom. "Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je rond te leiden door de showroom. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën, en komt jouw nieuwe keuken via een 3D-ontwerp tot leven", aldus de bedrijfsleider. Meer info en de openingstijden: www.superkeukens.nl.