Afbeelding
Foto: Aileen van Tilburg

Lijsttrekker Tinie Kardol stelt raadszetel ter beschikking

UDEN | Tinie Kardol, lijsttrekker van UdenPlusLanderd stelt zijn raadslidmaatschap vanwege zijn gezondheid per 1 januari 2022 ter beschikking. Harry van Tiel neemt de functie als fractievoorzitter over, Cees Keizer stroomt in als raadslid.

Kardol is genoodzaakt deze beslissing te nemen wegens lang herstel van een gecompliceerde schouderoperatie. “Omdat voor de gemeente Maashorst een belangrijke periode is aangebroken rondom het programma-akkoord en UdenPlusLanderd continuïteit wil waarborgen met betrekking tot de vertegenwoordiging in de gemeenteraad en commissies, is in goed overleg besloten dat ik mijn raadszetel per 01-01-2022 ter beschikking stel”, laat hij weten.


Weer botst er een
auto op Rondweg

UDEN | Bij een eenzijdig ongeval aan de Rondweg in Uden is woensdagochtend een persoon zwaargewond geraakt. De auto kwam bij het ongeluk tegen een boom terecht.

Er kwam naast een ambulance ook een traumahelikopter ter plaatse. De zondag ervoor gebeurde er al een eenzijdig ongeval op dezelfde weg, waarbij een bestuurder van een bestelbusje tegen een boom terecht kwam en zwaargewond raakte.