Lekker genieten van een avondje fietsen in de Staatsbossen van Sint Anthonis.
Lekker genieten van een avondje fietsen in de Staatsbossen van Sint Anthonis. Foto:

Waar staan de fietsen? En hoe te reserveren?

Boxmeer Weijerstaete: 
Deze E-duofiets kan door/voor bewoners van Symfonie, Celesta en Musette en cliënten van Madeleine worden gehuurd. Ook cliënten van Thuiszorg Pantein, die in gemeente Boxmeer wonen, kunnen de fiets huren. Kosten huur*: gratis voor bewoners Symfonie, huurders van Celesta en Musette. Cliënten Madeleine en Thuiszorg Pantein betalen € 5,00 per dagdeel. Reserveren: via het restaurant van Symfonie, tel. 0485-846542.

Oeffelt: 
De Zorg coöperatie in Oeffelt heeft sinds kort een E-duofiets te beschikking voor haar cliënten. Deze kan ook gebruikt worden door inwoners van Oeffelt. U kunt contact opnemen met: Peter Ermers 06-20625198

U kunt zelf met uw begeleider een afspraak maken.


Beugen: 
Zorgboerderij Haartse Hoeve heeft een E-duofiets, deze fiets is op afspraak te lenen elke werkdag vanaf 15.00 uur. U kunt contact opnemen met: de zorgboerderij op nummer: 0485-362373.

Overloon:
Heeft zelfs een eigen stichting opgericht om het lenen van deze middelen mogelijk te maken. Via een website kunnen inwoners uit Overloon/Holthees/Smakt hier reserveren. Bekijk deze site maar eens: DuoFiets | De Zonnegroet Overloon-Holthees-Smakt (zonnegroet-ohs.nl)

Madeleine: 
De fietspool bij Madeleine is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Boxmeer. Hier staan onder andere een tandemfiets, rolstoelfiets, duofiets en een driewielfiets. Deze staan gestald bij Velgertstraat 1 Boxmeer. Reserveren kan via de mail: fietslenen@boxmeer.nl of telefonisch 0485846610. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben jij vrijwilliger bij een senior, die gebruik wil maken, neem dan contact op met een van bovenstaande adressen