Grensregio week in de wielen

REGIO | Onder het motto 'Kom mee - we gaan fietsen' houdt Niederrhein Turismus van zondag 8 tot en met zondag 15 augustus de bekende grensoverschrijdende fietstochten door stad, land en langs rivieren. Voor het eerst stapt de grensregio een week op de fiets waardoor de Niederrheinische Raderlebniswoche een feit wordt.

Meet de uitbreiding van één naar acht dagen kan de drukte vermeden worden. In het thema Stad, land,  rivier nemen 63 plaatsen, waaronder Gennep, met maar liefst 94verschillende routes deel aan de Niederrheinische Raderlebniswoche. Alle routes zijn op de sitehttps://niederrhein-tourismus.de/radwandertag te downloaden.
Route 18 loopt van Gennep, via Goch, Nieuw-Bergen, Afferden, Heijen weer terug naar Gennep en is ca. 50 km lang. Tourist Info Gennep is gedurende de fietsweek open van 10.00 tot 17.00 uur, speciaal om de deelnemende fietsers op weg te helpen. De knooppuntenroute 18 ligt klaar, samen met informatie over de prijsvraag van Niederrhein Turismus. Daarmee kan een fiets gewonnen worden. Ook heeft Tourist Info Gennep een eigen prijssvraag. 
Deelname aan de Niederrheinische Raderlebniswoche is gratis, voor iedereen, inwoners en vakantievierders.