Janine van Hulsteijn is opnieuw lijsttrekker bij de VVD in Gennep.
Janine van Hulsteijn is opnieuw lijsttrekker bij de VVD in Gennep. Foto:

Janine van Hulsteijn weer lijsttrekker VVD in Gennep

GENNEP | Wethouder Janine van Hulsteijn is bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 opnieuw lijstrekker bij de liberalen. "Het is zeer eervol om lijsttrekker te mogen zijn. Ik verheug me bijzonder op de komende verkiezingen”, aldus Van Hulsteijn.

De liberalen traden in 2018 voor het eerst toe tot de coalitie. Na vier jaar is de VVD nog niet klaar. Van Hulsteijn: "Er kan en moet nog veel gebeuren. Door deze crisis moeten we volop blijven inzetten op herstel en wederopbouw van onze samenleving. We zien dat veel middenstandsbedrijven het verhipte lastig hadden en nog steeds hebben door corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid. We komen uit een zware periode en hebben te maken met de onzekerheid van de toekomst. Het is zaak dat ondernemers weer volop kunnen gaan ondernemen, zodat onze inwoners hun banen behouden bij onze middenstandsbedrijven!”
De VVD wil de komende jaren verder bouwen aan de toekomst voor de gemeente. "Dat doen we met een helder en concreet verkiezingsprogramma en een kandidatenlijst met mensen uit het midden van onze samenleving. Ik heb er vertrouwen in dat wij met een sterk team en een goede visie voor onze gemeente het beste aanbod hebben voor de kiezers bij de verkiezingen in maart 2022."