Natuurmonumenten biedt de cursus tuinontwerp.
Natuurmonumenten biedt de cursus tuinontwerp. Foto: Bob Luijks

Cursus Tuinontwerp bij Natuurmonumenten

MOLENHOEK | Natuurmonumenten biedt soelaas voor iedereen die droomt van een eigen paradijselijke tuin, maar niet weet hoe daaraan te beginnen. Natuurmonumenten en tuinarchitect Fhreja, helpen in drie ochtenden om zelf een tuinontwerp te maken waarin alles klopt! 

Cursisten maken een basisondergrond, bepalen welk type tuin bij hen past, waarna zij hun eigen tuinontwerp maken. Deelnemers bepalen de sfeer en meest ideale indeling, kiezen passende beplanting en materialen, en gaan naar huis met een plan waarin het plaatje helemaal klopt en waarmee de aanleg van de droomtuin kan beginnen! Tijdens de cursusdelen is er ruimte voor vragen. Neem kaveltekening met woningindeling op schaal (bijv. 1:100 of 1:50) en enkele foto’s mee om goed van start te kunnen.

Cursusinfo
De cursus wordt gegeven op zaterdagochtend 25 september, 2 en 9 oktober 2021 van 9.30 tot 11.30 uur. Kijk voor meer informatie over de cursusdagindeling en aanmelding op natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen. De cursus wordt in de genoemde ochtenden gehouden in de tuinen van Landgoed Mookerheide. Er kunnen maximaal twaalf mensen meedoen aan de cursus.