Het team van Goede Doelen Week Gennep met het resultaat van 2019. (Archieffoto GDW Gennep)
Het team van Goede Doelen Week Gennep met het resultaat van 2019. (Archieffoto GDW Gennep) Foto: GDW Gennep

Organisatie Goede Doelen Week Gennep wil versterking

GENNEP | De organisatie van de Goede Doelen Week in Gennep ziet terug op een geslaagde actie dit jaar. In Gennep werd onlangs 19.532,77 euro opgehaald. Met het oog op de toekomst is men op zoek naar versterking, nu enkele vrijwilligers stoppen.

De Goede Doelen Week van Gennep bestaat uit dertien fondsen die elk vertegenwoordigd worden door één coördinator. Daarnaast zijn er nog drie onafhankelijke vrijwilligers die het team aanvullen tot een uitgebalanceerde en zeer gemotiveerde organisatie. Dit jaar zijn er twee coördinatoren die hun taken graag overdragen aan een andere vrijwilliger uit Gennep. De organisatie zoekt iemand die het PR-team kan versterken én iemand die graag met databases werkt en daarin de administratie van en het contact met de collectanten bijhoudt sámen met de andere leden van het collectantenteam. Er wordt vier keer per jaar vergaderd met het hele team. De individuele teams komen enkele keren per jaar afzonderlijk bij elkaar.
De coördinatoren hebben daarnaast als taak het contact met hun eigen fonds te onderhouden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Roos van Otterdijk (voorzitter) of Liesbeth Hubertus (secretaris). E-mail: info@gdw-gennep.nl. Voor info zie www.gdw-gennep.nl.