Afbeelding
Foto:

Was jij ook aanwezig op het afscheidsfeest van gemeente Boxmeer?

BOXMEER | Gemeente Boxmeer en haar burgemeester, Karel van Soest, namen afgelopen weekend op feestelijke wijze afscheid. Met een geweldig feest op het Raadhuisplein, een Boxmeerse pubquiz, muzikale optredens van onder andere de geliefde Hello Goodbye Band en zelfs een heuse kermis, was er voor ieder wat wils.

Zaterdagmiddag werd op feestelijke wijze afscheid genomen van de gemeente en burgemeester Van Soest. De gemeente nodigde elk van haar inwoners uit om hier aan deel te nemen. 

Die avond speelden dj B-Ram en de band Driven heel het Raadhuisplein plat. Deze oude bekenden, met diverse kermissen in de afgelopen jaren op hun cv, bliezen het spreekwoordelijke dak eraf met hun feestelijke repertoire bestaande uit pop- en rockcovers. Een dag later deed de Hello Goodbye Band hier nog een schepje bovenop. De bekende Boxmeerse band staat bekend als één van de beste in de regio. Het werd met recht een onvergetelijke avond!

Vrijkaartjes
Ook de jonge Boxmerenaren kwamen niets te kort. Gemeente Boxmeer deelde aan alle basisschoolkinderen vrijkaartjes voor de kermis uit. Deze konden op elke dag van de kermis op het hele terrein ingeleverd worden, van suikerspin tot een spannende attractie. De kosten voor al deze gratis kermisritjes worden voor de helft gedragen door de gemeente. De kermisexploitanten namen op hun beurt de andere helft voor hun rekening. Kermiswethouder Hendriks-van Haren prijst de kermisexploitanten dan ook voor hun medewerking.

Terugblik
Nu alle feestelijkheden ten einde zijn blikt de Maas Driehoek graag terug op een wel heel bijzonder weekend. Sta jij op één van deze leuke foto's?

(Foto's: Bas Delhij)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding