Er zijn nog plekken vrij in het TechLab Club in Gennep.
Er zijn nog plekken vrij in het TechLab Club in Gennep. Foto:

Er is nog plek bij de TechLab Club in bibliotheek Gennep

GENNEP | Voor kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar is in september de TechLab Club weer van start gegaan in Bibliotheek Gennep. En er is goed nieuws, want de TechLab Club heeft nog plek voor meer kinderen die dol zijn op technologie.

De TechLab Clubleden gaan de volgende weken fanatiek aan de slag met 3D ontwerpen, printen en ervaren met een echte VR-bril.
En dat is nog niet alles, want later dit jaar staat er nog meer op het programma. Dan duiken zij in de wereld van robots. De TechLab Clubleden bouwen dan robots , besturen, programmeren. En en wie weet maken zij wel hun eigen robot-battle en/of drone battle.
Bouwen en creëren
De TechLab Club is een plek waar kinderen kunnen ontdekken, leren en doen. Iedere dinsdag wordt er 1,5 uur gewerkt met uitdagende materialen waarmee kinderen de nieuwste technologieën leren én waarmee ze kunnen bouwen en creëren.

Aanmelden
Enthousiast geraakt en is de interesse gewekt? De kans om aan te sluiten bij de TechLab Club bestaat nog steeds. Ouders kunnen hun kind aanmelden als TechLab Clublid. Via een e-mail naar techlab@biblioplus.nl is aanmelden mogelijk. Wie nog meer informatie wil kan daar voor een e-mail richten aan het zelfde e-mailadres.