Schrijver Sonnemans signeert boek 'De onvoltooide reis'

GENNEP | Gerard Sonnemans presenteerde afgelopen week het boek De Onvoltooide reis waarin hij de belevenissen en ervaringen van de (jonge) Molukkers uit Gennep beschrijft.  De schrijver signeert zaterdagmiddag 16 oktober zijn nieuwste boek bij Tourist Info in Gennep.

Sonnemans' deel in de reeks historische kinderboeken van Gennep is nu uit. Het is weer een bijzondere uitgave met de titel De onvoltooide reis. Het vertelt het verhaal van de Molukse jongens Buang, Boetje en Semmy die 70 jaar geleden met hun families in Gennep komen wonen. ‘Voor maar even', werd hen beloofd, maar de reis verloopt anders.
Het boek is verkrijgbaar bij Torurist Info Gennep in het oude stadhuis aan de Markt. Daar vindt zaterdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur de signeersessie plaats. Op verzoek schrijft Gerard Sonnemans er een bijzondere opdracht in. Dat dat maakt het extra leuk om zelf zo'n boek te hebben of cadeau te geven. Ook de eerder verschenen delen Ridder of monnik? en Sterrenkind zijn nog te koop bij de Tourist Info. Bij aankoop van de drie boeken in een keer geldt een speciale prijsactie.