Verbeelde werkelijkheid Noord Korea bij CAM

MOLENHOEK | Op uitnodiging van Stichting Curlturele Activiteiten Molenhoek (CAM) presenteert drs. Marc Roth op dinsdag 26 oktober de lezing Noord Korea: de verbeelde werkelijkheid. 

Toehoorders worden meegenomen naar het meest gesloten land ter wereld, waar de plekken, plaatsen en dingen die men te zien krijgt, het land trots maken. Zo ook in Pyongyang, de hoofdstad van Noord-Korea. Deze stad is het uithangbord van het land en transformeert zich de laatste jaren tot een socialistische sprookjesstad in een bijna surrealistisch decor. Een verbeelde werkelijkheid die een ideale samenleving wil tonen. Bij een bezoek aan Noord-Korea dringt dus voortdurend de vraag op : wat is waar en wat is de werkelijkheid? En is de werkelijkheid die we daar zien wel waar?
In deze lezing geeft Marc Roth een inkijkje in deze bijzondere samenleving. Hij organiseert met zijn reisorganisatie reizen naar Noord Korea.
De bijeenkomst begint dinsdag 26 oktober om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wieken, Esdoornlaan 5 in Molenhoek. De entree: 6 euro. Vrienden CAM 3 euro. Entree op vertoon van geldige QR-code.