Goede Doelen Week maakt tussenbalans op

MIDDELAAR/PLASMOLEN | De Goede Doelen Week in de kernen Middelaar en Plasmolen is weliswaar nog niet geheel afgerond, maar de organisatie verheugt zich al over de opbrengst tot afgelopen week. De teller stond tot op 4649,00 euro.

De Goede Doelen Week startte met het schrijven aan alle inwoners van beide kernen op 27 september is.   De ingezetenen van Middelaar en Plasmolen hadden de mogelijkheid gegeven om aan de Goede Doelen Week mee te doen. "We zijn trots en dankbaar dat er dit jaar zelfs nog iets meer is gegeven dan vorig jaar", meldt de organisatie, die laat weten dat er nog steeds gedoneerd kan worden. Deelnemen is geen verplichting. Een gift kan gedaan worden door een overboeking naar Indien men een gift wil doen dan kan dat met een overboeking naar NL28 RABO 0330 0926 85 van de Stichting Goede Doelen Week Middelaar en Plasmolen.
Deze stichting maakt de giften die binnenkomen over naar de Goede Doelen. Omdat nu geen voorkeur aangeven kan worden per doel worden de giften op basis van de verhouding van het afgelopen jaar verdeeld.