Bij Autocentrum Gennep is iedere auto, elektrisch of met verbrandingsmotor, welkom voor een goede servicebeurt.
Bij Autocentrum Gennep is iedere auto, elektrisch of met verbrandingsmotor, welkom voor een goede servicebeurt. Foto: Gerard van Zeele

Autocentrum Gennep houdt iedereen op de weg

GENNEP | De welbekende en prettige service van Autocentrum Gennep ook buiten de Niersstad ervaren? Dankzij de aansluiting bij CarProf is dit in heel Europa mogelijk. En omdat het Autocentrum nu ook de NexDrive formule hanteert kan ook de auto van de toekomst rekenen op Gennepse service.

“We zijn inmiddels meer dan zes jaar aangesloten bij CarProf. En dat bevalt iedereen heel goed. We horen alleen maar goede verhalen.” Menno van Beusekom van het Gennepse Autocentrum is razend enthousiast. “Het werkt gewoon heel mooi. Waar in Europa je ook stil komt te staan, met CarProf wordt je altijd goed geholpen. Laatst had ik iemand gesproken die met zijn auto langs de weg stond ergens in Frankrijk. Een paar dagen later stond die auto alweer hier in de garage.”

Dankzij de aansluiting bij CarProf is iedere auto, ongeacht merk of model, welkom in Gennep voor goed onderhoud, en dus ook pechhulp. Menno: “Iedereen kent ons als dealer van Ford en Suzuki. Maar ook andere auto’s zien we graag komen. Dat maakt het voor ons alleen maar leuker.”

De aansluiting bij NexDrive biedt Menno en zijn collega’s daarom alleen maar meer plezier. Het is tenslotte deze formule die ook hybride en elektrische auto’s naar de garage brengt. “We weten allemaal dat dit de aandrijving van de toekomst is. Wij hebben de kennis in huis om ook die auto’s de beste service te geven, volledig volgens de richtlijnen van de fabrikant. Hierdoor blijft ook de fabrieksgarantie gewoon geldig." Menno raakt hoorbaar enthousiast. "Autocentrum Gennep is helemaal klaar voor de toekomst!”

De combinatie van CarProf en NexDrive kan de regio veel kilometers en dus tijd besparen. Wie wat ook rijdt, van een Ford of Suzuki tot een Lexus op leeftijd of een flitsende Tesla, in Gennep wordt iedere onderhoudsbeurt hoe dan ook goed uitgevoerd. Omdat zelfs leaseauto's in bij het Autocentrum welkom zijn, is er eigenlijk geen goede reden om niet naar Gennep te gaan.

www.autocentrumgennep.nl, www.carprof.nl, www.nexdrive.nl