Tennis

Open tennistoernooi bij Fair Play Vianen

VIANEN | Vanaf zaterdag 20 november tot en met zondag 28 november 2021 organiseert tennisvereniging Fair Play (Vianen) haar Open Jumbo / Domino's 17+ Enkel en Gemengd Dubbel toernooi. Natuurlijk wel onder de op dat moment geldende coronaregels. Fair Play: "Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNLTB." 

Er kan ingeschreven worden in de DE - HE en GD in de categorieën 5 tot en met 8. De spelers dienen uiterlijk op 31 december 2021 de leeftijd van 17 jaar bereikt te hebben. Men kan inschrijven in maximaal twee rubrieken. Inschrijven kan tot en met vrijdag 12 november 2021 via www.toernooi.nl. "We hopen er weer een gezellige en sportieve week van te maken."

Voetbal

JVC Cuijk afgelast

CUIJK | De wedstrijd tussen JVC Cuijk en SV Waalstad, die zaterdag zou worden gespeeld, is op het laatste moment afgelast. Scheidsrechter Ronald Spoler bleek ziek.

Nadat Spoler zich ziek moest afmelden, werd de wedstrijd uitgesteld naar 17.00 uur. SV Waalstad echter wilde niet wachten en vertrok naar Nijmegen. Een nieuwe datum is nog niet bekend.