Verhalenvertellers verzorgen voorstellingen in Den Bosch

DEN BOSCH | Sinds mensenheugenis delen we voedsel en verhalen. Verhalen verbinden, hebben een boodschap en nodigen uit tot inleving. 

Jan Hoek en Rick Schreuder zijn twee professionele verhalenvertellers en bovenal vrienden. Ze vertellen van 24 juli tot en met 15 augustus tijdloze verhalen bij de Zusters van Orthenpoort in Den Bosch als voedsel voor de gedachten. Deze (familie)verhalen hebben zowel diepgang als de aanstekelijke luchtigheid om de spreekwoordelijke zinnen te verzetten. De ‘zielenroerselen’ nemen je even mee naar een andere tijd en wereld. 

Klapstoeltje
Zitplaatsen? Niet echt nodig, maar dat kan natuurlijk op aanvraag tegen een kleine vergoeding worden geregeld. Maar beter nog, neem zelf gewoon een (klap)stoeltje mee. De voorstelling vliegt overigens voorbij dankzij de complementaire kwaliteiten van Jan en Rick. De verhalen die zij vertellen zijn geschikt voor 5 jaar en ouder (onder begeleiding van 1 betalende volwassene).

Reserveren
Wil jij reserveren voor één van de voorstellingen? Stuur dan een mailtje naar rickschreuder@ziggo.nl. Met vermelding van ‘Kom op verhaal’, de gewenste datum, het aantal kaarten en niet te vergeten de tijd van de voorstelling. Na reservering ontvang je een antwoordmail met verzoek tot betaling.

De voorstellingen vinden verdeeld over vier weekenden plaats  

Data en tijden
De voorstellingen vinden verdeeld over vier weekenden plaats, te weten zaterdag 24 en zondag 25 juli, zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus, zaterdag 7 en zondag 8 augustus en zaterdag 14 en zondag 15 augustus. De tijden van de voorstellingen zijn als volgt: van 10.30 tot 11.30 uur, van 11.45 tot 12.45 uur, van 13.00 tot 14.00 uur, van 14.15 tot 15.15 uur en van 15.30 tot 16.30 uur. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent (bij voorkeur 15 minuten voor aanvang van de voorstelling).

Praktische info
Toegangsbewijzen worden altijd gecontroleerd. Dit bewijs wordt na reservering en betaling per mail naar je gestuurd. Kosten: volwassenen 15 euro, kinderen tot 12 jaar 7,50 euro, klapstoel 2 euro. Adres voorstellingen: Zusters van Orthenpoort, 5211 ND Den Bosch. Parkeren kan in een parkeergarage op loopafstand.