Maartje Krekelaar is ambassadrice van U.mobility. Van den Udenhout helpt Krekelaar op haar beurt met haar hockeyschool Skills Training.
Maartje Krekelaar is ambassadrice van U.mobility. Van den Udenhout helpt Krekelaar op haar beurt met haar hockeyschool Skills Training.

Top-hockeyster ambassadrice deelauto concept U.mobility

DEN BOSCH | Top-hockeyster Maartje Krekelaar en Autobedrijf Van den Udenhout slaan de handen ineen en streven samen naar een duurzaam klimaat. De speelster van HC Den Bosch verbindt haar naam aan U.mobility: het nieuwe (elektrische) deelauto concept van het bedrijf.

“Alle auto’s van het U.mobility deelauto concept zijn 100% elektrisch. Dat vind ik heel cool, want het past echt bij me. Ik ben op allerlei vlakken erg bewust bezig met het klimaat,” vertelt Krekelaar.

Het nieuwe en unieke deelauto concept U.mobility ziet zijn oorsprong bij Hotel Central in de Bossche binnenstad. In de parking van het hotel staan elektrische auto’s en e-bikes klaar voor iedereen die ze wil en kan gebruiken: zowel voor bewoners van de binnenstad, als voor winkeliers en bedrijven die er gevestigd zijn. Het reserveren van (en wegrijden met) een deelauto gaat middels een handige app.

"Van den Udenhout is bij het Golden Tulip hotel in de Bossche binnenstad gestart met dit nieuwe concept, maar U.mobility is natuurlijk op alle denkbare locaties toe te passen,” licht ambassadrice Krekelaar toe. "Zo wordt het deelauto concept nu ook uitgerold bij verschillende bedrijven in de regio, het ‘zakelijk autodelen' biedt ze maximale flexibiliteit en gemak.”