Theaterfestival Boulevard 2021

DEN BOSCH | Tot en met zondag 22 augustus staat de stad Den Bosch in het teken van de 37e editie van Theaterfestival Boulevard! Met onder andere een tijdelijk en ruim opgezet festivalhart in het Zuiderpark. Zestien dagen lang kun je weer genieten van theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen.
Onder het motto 'Nader de ander' bood Boulevard in 2020 – tijdens de alternatieve corona-editie ‘Afzender Boulevard’ – het publiek een oefening in nabijheid aan. Dit jaar nodigen ze je uit om samen met hen - na een rumoerig jaar - na te denken over de toekomst en de houdbaarheidsdatum van diepgewortelde opvattingen. Is groei nog vanzelfsprekend? Mag je natuur en milieu grenzeloos belasten? Het festivalmotto is dan ook 'Hack the horizon'. Kijk voor het complete programma en meer info op www.festivalboulevard.nl.

Gebarencafé
op Boulevard

DEN BOSCH | Op zaterdag 14 augustus van 15.00 tot 22.00 uur vindt het jaarlijkse Gebarencafé (programma met tolk) plaats op het festivalterrein van Theaterfestival Boulevard in het Zuiderpark in Den Bosch. Het Gebarencafé is vrij toegankelijk. Een plekje reserveren is niet nodig. Met 100 zitplaatsen is er genoeg plaats. Iedereen is vrij om ook op de andere terrassen plaats te nemen. Let op: Boulevard hanteert de anderhalve meter regel, waardoor je op veilige afstand van elkaar van de voorstellingen kunt genieten. Dat beteken wel dat je alleen mag zitten op de terrassen, dus ook in het Gebarencafé.,

'Gesprek van de
Dag' op Boulevard

DEN BOSCH | Op Theaterfestival Boulevard wordt van 6 tot en met 21 augustus onder leiding van Vincent Wijlhuizen, Jowi Schmitz of Julie Vegter een levendig gesprek gevoerd. Het 'Gesprek van de Dag' vindt elke dag om 16.00 uur plaats in de Dom in het Zuiderpark in Den Bosch. Ze praten daar met één van de theater of dansmakers van het festival, en één expert van buitenaf. Zij zoeken daarbij altijd naar actuele onderwerpen, die ze van verschillende kanten aanvliegen. Kaarten voor 'Het gesprek van de Dag' zijn gratis, maar dien je wel vooraf te bestellen: www.festivalboulevard.nl.

Kaarten kopen
voor Boulevard

DEN BOSCH | Kaarten kun je online bestellen en betalen op www.festivalboulevard.nl. De e-tickets worden per mail verstuurd, waarna je zelf de tickets kunt printen. Je kunt ook je ticket op je mobiele telefoon tonen bij de kaartcontrole. Kaarten zijn daarnaast ook te koop in het festivalhart in het Zuiderpark bij het kassapunt. Deze is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Hier kun je ook terecht met alle andere vragen over je festivalbezoek.