Verhaal in het Park: oefenen met Nederlands praten

DEN BOSCH | 'Verhaal in het Park' is een zomeractiviteit van het Taalhuis. In het Taalhuis in Huis73 aan de Hinthamerstraat in Den Bosch vinden op woensdag 18 augustus workshops en ontmoetingen plaats voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken, schrijven en begrijpen.

De deelnemers aan 'Verhaal in het Park' gaan op woensdagochtend 18 augustus van 10.00 tot 11.30 uur samen in een park dichtbij Huis73 verhalen uitwisselen. Het maakt niet uit hoe goed je al Nederlands spreekt; het gaat erom te oefenen. Als je mee wilt doen, kun je alvast nadenken wat je zou willen vertellen. Misschien ken je een mooi kinderverhaal of een mythe uit jouw eigen streek. Je kunt ook een stukje tekst vertalen in je eigen woorden om dat aan de groep te laten horen.

Iets samen eten hoort er natuurlijk ook bij, dus neem wat kleins mee van huis om met de groep te delen (tussen de 6 en 10 deelnemers). Deelname aan deze activiteit is voor iedereen gratis. Meld je aan door een mail te sturen naar Taalhuis@huis73.nl.