De Kleine Bossche Platenbeurs

DEN BOSCH | Op zondag 5 september vindt een nieuwe editie plaats van ‘De Kleine Bossche Platenbeurs’. Deelnemers uit het hele land vullen samen ruim 70 meter aan kramen met lp’s, cd’s en singles. De entree is gratis en de platenbeurs duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Wat: De Kleine Bossche Platenbeurs. Waar: Sint Jans-Kerkhof (achter de Sint Jan). Wanneer: zondag 5 september van 11.00 tot 17.00 uur. Facebook: https://www.facebook.com/events/142761670733233..

Inloopspreekuur digitale zaken

DEN BOSCH | Herken je dat? Je wilt een e-mailaccount aanmaken op de je nieuwe mobiel, graag eens skypen met de kleinkinderen, je dochter een fotoboek cadeau doen, of je tablet wordt steeds trager. Een paar voorbeelden waar je in het dagelijks leven tegenaan kunt lopen. Want hoe pak je dit aan? Met alledaagse vragen over digitale zaken kan je terecht bij het digitaal inloopspreekuur op dinsdag 31 augustus van 13.00 tot 15.00 uur bij Huis73 in Den Bosch. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan op 073-6802900.

Natuurwandelen in de wijk West

DEN BOSCH | Elke donderdagmorgen van 09.30 tot ongeveer 11.00 uur kunt u gezond natuurwandelen in de wijk West. Met name bewoners van de wijk West zijn van harte welkom. De wandelingen vinden in een rustig tempo plaats. De start is vanaf het clubhuis van Atletiek- en hardloopvereniging O.S.S.-VOLO aan de De Eendenkooi 13 in Den Bosch. Deelname aan de wandelingen is gratis. Aanmelden is niet nodig. Elke keer wordt er ook kort iets over de natuur verteld. Na de wandelingen kan er gezamenlijk (voor een klein bedrag) koffie of thee worden gedronken. Voor meer informatie: ruud@oss-volo.nl.

Alphacursus van start in Den Bosch

DEN BOSCH | Wil je over de zin van het leven praten en leren van de uitgangspunten van het christelijk geloof? Op dinsdagavond 21 september om 20.00 uur gaat er weer een (gratis) Alphacursus van start in Den Bosch! Voor meer informatie kun je terecht op de website: alpha-cursus.nl. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze vrijblijvende kennismakingsavond. Je kunt je hiervoor opgeven via familiemjansen@ziggo.nl. Verdere informatie volgt dan.