Bosch Feuilleton bij Heinen

DEN BOSCH | Boekhandels en schrijvers hebben het zwaar gehad tijdens de coronacrisis. Nu alles weer open is, steunen zes Bossche schrijvers Boekhandel Adr. Heinen en de literaire cultuur in Den Bosch met een gecombineerde actie: op zes donderdagavonden brengen zij het Bosch Feuilleton.

Tijdens zo'n avond leest een auteur zijn of haar aflevering van het feuilleton voor. Na de pauze neemt een andere auteur het publiek mee in bijvoorbeeld een workshop, boekbespreking, een gesprek over een boekverfilming., of wat ook, zolang het maar gerelateerd is aan boeken. Een volgende avond zijn de rollen omgedraaid. Het feuilleton zal uiteindelijk ook in drukvorm verschijnen.

De avonden bij Boekhandel Adr. Heinen aan de Kerkstraat 27 in Den Bosch beginnen om 20.00 uur en zijn gratis te bezoeken. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via info@heinen.nl. Op donderdag 26 augustus openen Lucas de Waard en Jeroen Thijssen het Bosch Feuilleton. Overige data: 2 september (Jeroen Thijssen, Lucas de Waard), 9 september (Annemarie Bon, Mijke Pol), 16 september (Mijke Pol, Annemarie Bon), 23 september (Eric Alink, Teddy Tops) en 30 september (Teddy Tops, Eric Alink).