Tijdens ‘Queen: The Story’ ervaar je de legendarische muziek van Queen op het podium. (Foto: Don Cruscio)
Tijdens ‘Queen: The Story’ ervaar je de legendarische muziek van Queen op het podium. (Foto: Don Cruscio) Foto: Don Cruscio

Herbeleef de hoogtepunten van Queen bij PERRON-3 in Rosmalen

Kunst en cultuur

ROSMALEN | Tributeband Crazy Little Things duikt in de wereld van één van de meest bekende rockbands uit de pop- en rockhistorie, QUEEN! Op vrijdag 29 oktober beleef je de legendarische muziek van de band op het podium van PERRON-3. Verwacht geen opplaksnorren of pruiken, want het gaat er serieus aan toe. 

Muziekjournalist Jean-Paul Heck, Zanger Marijn Geluk en gitarist Jeroen Lips (Queen fans in hart en nieren) creëerden samen met goede vriend en tevens muzikale collega Leo Blokhuis een waarheidsgetrouw eerbetoon aan de rockband Queen. Heck kwam bij de oud-bandleden op de koffie en ze gingen samen op pad. Het resultaat van al deze bezoeken is een concert vol anekdotes, gepaard met de muziek die bijzonder dicht bij het echte geluid van Queen komt, maar toch nog eigen genoeg is. “We zullen zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddy, Brian, Roger en John tot leven wekken. ‘Queen: The Story’ is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie,” aldus Heck.

Praktische informatie

‘Queen: The Story’ zie je op vrijdag 29 oktober in PERRON-3. Meer informatie en tickets vind je op theateraandeparade.nl.