Ontdek het nieuwe cabarettalent van 2021 tijdens ‘De Nieuwe Namen’ op 16 november in PERRON-3 in Rosmalen. (Foto: Anneloes van den Adel)
Ontdek het nieuwe cabarettalent van 2021 tijdens ‘De Nieuwe Namen’ op 16 november in PERRON-3 in Rosmalen. (Foto: Anneloes van den Adel) Foto: Anneloes van den Adel

Lachen, gieren, brullen met de mannen van ‘De Nieuwe Namen’

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | De heren van De Nieuwe Namen hebben het afgelopen jaar lang stil moeten zitten, maar op 16 november mogen ze eindelijk in actie komen in PERRON-3. Het publiek krijgt niet één, niet twee, maar vijf aanstormende cabaretiers voorgeschoteld. Remy Evers, Samir Fighil, Marco Lopes, Guido Spek en Chris Verlaan doen er alles aan om hun publiek te vermaken met hun aanstekelijke humor. Reken er op dat je lachspieren goed worden getraind!

Ontdek het nieuwe aanstormend cabarettalent van 2021. Vijf cabaretiers slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de grappigste verhalen. Ze komen allemaal aan bod en nemen allemaal hun moment om te stralen! We zullen de heren van ‘De Nieuwe Namen’ eerst aan je voorstellen.

Remy Evers

Remy Evers toont zijn ideale wereld. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Ga mee op een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Marco Lopes

In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van het publiek. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis in haat en daar is hij blij mee. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

Guido Spek

Wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Guido Spek deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’, ‘Soldaat van Oranje’ of ‘Verliefd op Cuba’. Wat hij wel allemaal gedaan heeft is terug te vinden op het internet. Maar of je alles moet geloven wat daar staat?

Chris Verlaan

Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt aan onszelf, de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend. De jury van Cameretten omschrijft Chris als “een antiheld die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op de lachspieren werkt. Hij zingt sterke liedjes. Daarin is hij soms kritisch op de buitenwereld, wat mooi contrasteert met zijn sullige voorkomen.

Samir Fighil

De jury van Cameretten Festival 2019, sprak lovende woorden over Samir zijn natuurlijke podiumperformance en zijn acteertalent waar hij geloofwaardige personages neerzet. Samir wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts, maar ook zijn schwung kwijt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder er om heen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien.

Praktische informatie

‘De Nieuwe Namen’ zijn op dinsdag 16 november te zien in PERRON-3. Meer info en tickets vind je op de website van Theater aan de Parade: www.theateraandeparade.nl.