Volt werkt aan kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen

DEN BOSCH | Volt Den Bosch zet de volgende stap in de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen en is afgelopen week gestart met het samenstellen van een gemeentelijke kieslijst. Midden november wordt de kandidatenlijst bekendgemaakt.

In Nederland zijn de lokale afdelingen van Volt in dit jaar sterk gegroeid. Ook in Den Bosch. Na een periode van bouwen, spreken met inwoners en van formuleren van beleid, is Volt Den Bosch klaar om te starten met het selecteren van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het samenstellen van een goede lijst maakt het besluit om mee te doen in de gemeente ‘s Hertogenbosch definitief. Volt wil een positieve en toekomstgerichte bijdrage leveren aan de politiek in Den Bosch.

Volt staat voor een nieuwe generatie in de politiek. Deze generatie wil een politiek waar nationalisme en populisme tot het verleden behoren en waar grensoverschrijdende samenwerking de toekomst heeft. Volt brengt nieuw elan en optimisme in de politiek met een radicaal positief geluid.