Club Zondag op nieuwe locatie

DEN BOSCH | Dé culturele middagmix van Club Zondag is er weer op 5 september. Na heel wat jaren in de oude Azijnfabriek hun onderkomen gehad te hebben, gaan ze nu mee naar het prachtige pand aan de Triniteitsstraat 19 in Den Bosch. Daar krijgt het publiek als vanouds drie verschillende optredens van tussen de 30 tot 50 minuten voorgeschoteld. Kom kijken en luisteren naar Loco, Dosko en On Point.
Met veel plezier trommelen de mannen van Loco in de traditie van de Royal Drummers of Burundi, maar wel op Westerse trommels net als bijvoorbeeld Slagerij van Kampen.
Dosko bestaat uit zes jonge gasten die in een akoestische set teruggaan naar de kern van de muziek. Het resultaat is een energieke set aan songs met een kern van funk en worldbeat.
De Soul/R&B band On Point bestaat uit ervaren en passievolle muzikanten. Ze nemen het publiek in een throwback mee naar de jaren van de old school. Met hits van onder andere Joe, Chaka Khan, Boys II men maar ook Usher.
Aanvang: 15.00 uur. Entree: 7,50 euro. Podium Azijnfabriek hanteert de RIVM-richtlijnen. Voor meer informatie: https://podiumazijnfabriek.nl.