Avondopleidingen SKO houdt haar jaarlijkse open avond

DEN BOSCH | Op maandagavond 6 september houdt Avondopleidingen SKO haar jaarlijkse open avond. Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met het programma-aanbod!

Docenten zijn op maandagavond 6 september aanwezig om je in een persoonlijk gesprek nader uitleg te geven over de opleiding van jouw keuze. Om je vragen te beantwoorden. En om je advies te geven. Ook kun je het lesmateriaal alvast inzien. Inschrijven kan deze avond nog voor de opleidingen die op maandag 13 of dinsdag 14 september van start gaan.

Praktijkgericht
Avondopleidingen SKO verzorgt klassikale opleidingen voor volwassenen in zowel Vught als Den Bosch. De opleidingen van SKO zijn praktijkgericht. Je wordt goed voorbereid op de werkzaamheden op kantoor. Voor alle opleidingen kan een landelijk diploma worden behaald. Voor de (korte) cursussen ontvangt de deelnemer een certificaat.

Ruim aanbod
Bij Avondopleidingen SKO heb je de keuze uit Administratief/Secretariële en Financiële opleidingen, opleidingen Loonadministratie en Personeelszaken, computercursussen en zakelijk gerichte talencursussen. Ook een opleiding Medisch Secretaresse maakt deel uit van het programma.

Nooit te oud om te leren
De locatie waar de lessen worden gegeven is óf het Maurick College in Vught óf het Jeroen Bosch College in Den Bosch. Altijd dicht in de buurt dus! En bij SKO geldt echt: je bent nooit te oud om te leren. De leeftijd van de cursisten ligt over het algemeen tussen de 20 en 55/60 jaar.

De open avond is op het Maurick College in Vught. Ook voor de opleidingen die in Den Bosch starten

De jaarlijkse open avond is op maandagavond 6 september op het Maurick College in Vught. Ook voor de opleidingen die in Den Bosch starten. Je kunt tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen op het Maurick College aan de Titus Brandsmalaan 1 in Vught. Voor navigatie kun je het beste Martinilaan 8 in Vught invoeren.

Meer informatie
Kijk voor aanvullende informatie gewoon eens op de website www.AvondopleidingenSKO.nl, neem telefonisch contact op met 073-6562277, of via WhatsApp op 06-39530105.