Paul Sinha bracht dit jaar zijn album 'Dromen' uit, waarop samenwerkingen staan met onder andere Snelle, Kraantje Pappie en Tabitha.
Paul Sinha bracht dit jaar zijn album 'Dromen' uit, waarop samenwerkingen staan met onder andere Snelle, Kraantje Pappie en Tabitha. Foto:

Bijzondere samenwerking tussen Avans en Paul Sinha

DEN BOSCH | Het hogeronderwijs gaat weer open. Eindelijk mogen studenten en docenten weer op locatie verschijnen. Avans Hogeschool en Paul Sinha grijpen dit moment aan om de Avansgemeenschap een warm en muzikaal welkom te heten met het uitbrengen van de single 'Nu Ik Jullie Zie'.

Het nummer is maandag gelanceerd bij de start van het studiejaar bij Avans Hogeschool, die de song als ‘anthem’ inzet voor zo’n 37.000 leerlingen en ruim 3300 medewerkers die terugkomen naar school. Philippe Raets, de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Avans, vertelt: "Het nummer is in het diepste geheim gemaakt. Ook voor ons een aangename verrassing. Maar hoe mooi. Het is voor ons allen - studenten en medewerkers - een heel pittige periode geweest. Hoe mooi is het dan om dit bijzondere moment met zijn allen te vieren en dat te vatten in muziek. Ik hoop dat iedereen er van geniet. Van de muziek en van de terugkomst op de campus.”

Paul Sinha: "De gezelligheid op school, de sociale contacten, de lessen en zéker ook de feestjes en contactmomenten buiten school om zijn zo belangrijk tijdens je studentenjaren. Eindelijk kan dit weer en dat wil ik graag vieren met deze track". 'Nu Ik Jullie Zie' is vanaf deze week overal te streamen.