Bewonersavond in Dorpshuis 't Zijl over veiligheid in Vinkel

VINKEL | Dorpsraad Nuland presenteert in samenwerking met de gemeente een bewonersavond op donderdag 16 september in Dorpshuis ’t Zijl aan de Zijlstraat 2 in Vinkel. Aanvang om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Een paar maanden geleden hebben de inwoners van Vinkel een vragenlijst in kunnen vullen over de veiligheid in Vinkel. Hieruit zijn een aantal belangrijke gespreksonderwerpen naar voren gekomen. Nu willen de Dorpsraad Vinkel en de gemeente graag in gesprek gaan en bekijken hoe ze samen met de inwoners aan de slag kunnen met de uitkomsten van dit onderzoek. Alle inwoners zijn dan ook van harte uitgenodigd voor de interactieve bijeenkomst op donderdagavond 16 september. 

Burgemeester Jack Mikkers geeft deze avond namens de gemeente een toelichting op de resultaten van de wijkveiligheidsscan. Daarnaast staat ook het vergroten van de zelfredzaamheid en de sociale veiligheid van de inwoners in Vinkel op de agenda. 

Aanmelden voor 10 september
U dient zich wel voor 10 september aan te melden voor deze bewonersavond. Dat kan door een e-mail te sturen naar naar d.vanrooij@s-hertogenbosch.nl, of telefonisch op 073- 6155333.