Vanaf woensdag 29 september kun je bij De Bossche Komeedie 10 weken lang aan de slag met podiumkunst. Deze proeflessen zijn voor iedereen, met of zonder spelervaring. (Foto: Christel-Pictures)
Vanaf woensdag 29 september kun je bij De Bossche Komeedie 10 weken lang aan de slag met podiumkunst. Deze proeflessen zijn voor iedereen, met of zonder spelervaring. (Foto: Christel-Pictures) Foto: Christel-Pictures

Theaterlessen bij De Bossche Komeedie

DEN BOSCH | Heb je altijd al op een podium willen staan, maar is het er nooit van gekomen? Of wil je door middel van theaterlessen op een prettige manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit je kans.

Vanaf woensdag 29 september kun je 10 weken lang aan de slag met podiumkunst. Deze proeflessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder spelervaring. De lessen vinden plaats bij De Bossche Komeedie in Vught. Een prachtige locatie met grote speelvloer. Allerlei thema’s komen aan bod, denk hierbij aan houding en beweging, emoties, scène opbouw, improviseren of werken met bestaande teksten. Spelplezier staat echter altijd voorop. Krijg je er al zin in? Voor informatie en aanmelding mailen naar hennie.wijgergangs@ziggo.nl.

Over de Bossche Komeedie
Doel van Stichting De Bossche Komeedie is om onder haar naam of onder andere namen - zowel lokaal als regionaal - Bossche amateurtheaterproducties te brengen ter instandhouding, stimulering en bevordering van Bossche amateurpodiumkunsten (in de ruimste zin van het woord) en van het Bossche dialect. Daarnaast behoort ook het creëren of het laten creëren van eigen Bossche theaterstukken en/of het produceren en opvoeren van een Bossche Revue tot de na te streven doelen. Kijk voor aanvullende informatie op de website: www.debosschekomeedie.nl