Orgelconcert in Sint-Cathrienkerk

DEN BOSCH | Tobias Horn bespeelt op zaterdagmiddag 25 september het orgel van de Sint-Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof in Den Bosch. Het is het tweede van een serie van vier concerten op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen. Het concert begint om 16.00 uur, duurt een half uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op het programma staan werken van Saint-Saƫns, Liszt en de Prelude en Fuga in C van J.S. Bach. Tobias Horn (1970) is een vooraanstaande organist. Hij is onder meer werkzaam als kerkmusicus, dirigent en docent in Stuttgart.

Info over digitaal nalatenschap

ROSMALEN | De presentatie tijdens de Zomerschool over het digitaal nalatenschap was erg druk bezet. Daarom wordt deze op vrijdag 1 oktober van 14.00 tot 16.00 uur herhaald bij HEVO Rosmalen aan de Tulpstraat 2-4. Er zweeft ongelooflijk veel informatie van ons op het internet. Vraag je je ook wel eens af wat daar mee gebeurt als je er straks niet meer bent? Wil je je nabestaanden onnodig gezoek en vervelende berichten besparen? Bezoek dan de presentatie. Deelname kost 5 euro (inclusief koffie of thee). Aanmelden kan op www.seniorwebrosmalen.nl, of telefonisch op 06-20356366. U kunt ook gewoon binnenlopen, maar dan geldt wel 'vol is vol'.

Maak kennis met rolstoeltennis

REGIO | Stichting Rolstoeltennis Thadia presenteert op zondag 26 september voor de eenentwintigste keer het Stefanie Coppens Integratie Roller/Loper Toernooi. Tegelijkertijd wordt het 25-jarig jubileum van de stichting gevierd. Dit evenement begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Locatie tennispark: Eikenlaan 3 in Sint Michielsgestel. Wilt u komen kijken, dan bent u van harte welkom. Als u zelf ook het rolstoeltennis eens wilt ervaren, dan kan dat. Er zijn sportrolstoelen aanwezig. Meer info: www.rolstoeltennis.nl.

Kunstmarkt in
de Havenstraat

DEN BOSCH | De traditionele kunstmarkt in de Havenstraat in Den Bosch is terug van weggeweest. En wel op zondag 3 oktober van 12.00 tot 18.00 uur. Aan deze markt werken diverse kunstenaars mee met een grote diversiteit aan kunst. Iedereen is welkom. De Havenstraat ligt vlakbij het station en de Vergulde Draak.