Expositie alumni St. Joost in kunstruimte Willem Twee

DEN BOSCH | Met trots presenteert Willem Twee kunstruimte in samenwerking met kunstenaarsinitiatief Ongekend ‘Shaped and Outgrown’, een groepstentoonstelling met werk van veertien kunstenaars die de afgelopen vijf jaar afstudeerden aan de St. Joost School of Art & Design.

In verscheidenheid verenigd geven de kunstwerken in deze tentoonstelling een indruk van de diversiteit aan kunstenaars die op dezelfde plek hun kunstenaarschap startte. De deelnemende kunstenaars zijn Anne van den Berg, Rob Heesbeen, Manon Jeuken, Pjotr van Leeuwen, Hemaseh Manawi Rad, Jeffrey Miseroy, Daan Mulder, Joran van Soest, Isamo Thissen, Ema Vaneková, Keke van de Ven, Wessel Verrijt, Marloes Vreeswijk en Koos de Vries.

Op zondag 26 september van 14.00 tot 16.00 uur vindt er een artist talk plus ‘finissage' plaats. Het publiek kan dan in gesprek gaan over het werk met curator Masha van Vliet en een aantal van de deelnemende kunstenaars. Toegang is gratis. Aanmelden kan via de website van Willem Twee: www.willem-twee.nl.