Harpconcert Marja de Jong in Stadsklooster San Damiano

DEN BOSCH | Stadsklooster San Damiano aan de Van der Does de Willeboissingel 12 presenteert zondag 26 september van 14.00 tot 15.00 uur een bijzonder harpconcert door Marja de Jong.

"Franciscanen leven duurzaam, met eerbied voor de schepping. We trakteren onze Bosschenaren dan ook graag op het 'Aarde Concert' van deze Arnhemse musicus”, vertelt Michel Versteegh, coördinator bij Stadsklooster San Damiano.
"Met een open hart maak je wijzere keuzes”, vindt Marja de Jong zelf. Kern van het concert is haar compositie ‘Trilogie voor de Aarde'. Van onwetendheid in de klaagzang ‘Notre Terre', leren we groener kijken in de ode ‘Con los ojos verdes', om te eindigen met het danklied ‘For the beauty of the Earth'. De Jong begeleidt zichzelf daarbij op een bijzondere Rees Briljant harp van bijna 5 octaven, met een mooie ronde klank.
Kaarten kosten 10 euro per stuk. Reserveren: franciscushuis@franciscanen.nl. De helft van de opbrengst gaat naar Stichting Puur Natuur. Na afloop van het concert is er een 'meet & greet' met Marja de Jong in het Franciscushuis.