Fototentoonstelling World Press Photo bij Willem Twee

DEN BOSCH | De vierde editie van World Press Photo in Den Bosch krijgt een vervolg. Van zaterdag 20 november tot en met zondag 12 december is de tentoonstelling te zien in Willem Twee kunstruimte.

World Press Photo verbindt de wereld met verhalen die ertoe doen. De tentoonstelling laat confronterende en ontroerende foto's van de belangrijkste en meest nieuwswaardige verhalen van het jaar zien. De winnende foto's zijn samengevoegd tot een reizende tentoonstelling die jaarlijks door meer dan 4 miljoen mensen wordt gezien. De 63e editie van de World Press Photo Contest staat niet alleen in Den Bosch, maar ook in wereldsteden als Tokyo, Montreal, Rome, Teheran, Sydney en Mexico City. De jury van de Photo Contest 2021 selecteerde Mads Nissen's foto 'The First Embrace' als World Press Photo of the Year en Habibi van Antonio Faccilongo als World Press Photo Story of the Year. 

De kaartverkoop voor de tentoonstelling van World Press Photo in Den Bosch is begonnen. reserveer je kaarten op www.willem-twee.nl/event/world-press-photo/.