Lekker Anders Dag is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bossche basisscholen en de gemeente. Kijk op www.lekkerandersdag.nl voor meer informatie.
Lekker Anders Dag is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bossche basisscholen en de gemeente. Kijk op www.lekkerandersdag.nl voor meer informatie. Foto: Lekker Anders Dag

Vrijdag ‘Lekker Anders Dag’ op Basisschool Het Rondeel

Onderwijs

DEN BOSCH | De kinderen van Basisschool Het Rondeel aan de Acaciasingel 77 in Den Bosch zien de Lekker Anders Dagen helemaal zitten. Ook zij maken vanaf nu een uitstapje van hun dagelijkse reis van- en naar school. 

De aansluiting van het Rondeel bij Lekker Anders Dag wordt op vrijdagochtend 8 oktober feestelijk ingeluid. Tussen 08.15 uur en 08.35 uur zullen de kinderen een ludieke recordpoging doen, er is muziek en voor de ouders komt er een heuse ‘barista’. De kinderen komen dan voor het eerst Lekker Anders én in het oranje naar school. Komt u ook kijken?

Over lekker Anders Dag

Lekker Anders Dag is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bossche basisscholen en de Gemeente. Al meer dan 1000 Bossche gezinnen hebben zich intussen aangemeld voor het initiatief. Lekker Anders Dag was Finalist Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020. Kijk op www.lekkerandersdag.nl voor meer informatie.