Hoera, Sint en zijn Pieten komen gewoon naar Den Bosch

DEN BOSCH | Het zijn onzekere tijden. Ook voor Sint-Nicolaas en zijn Pieten. Kan de Sint op 14 november de kinderen nu wel of niet aan de kade van de Dommel verwachten en vanaf het Bossche bordes toespreken? 

Tot 1 november blijft dat allemaal nog onduidelijk. Daarom heeft Corona-Piet zijn oor te luisteren gelegd bij het Comité Intocht binnenstad. En wat hoorde hij? Ja, Sint-Nicolaas en zijn Pieten zijn natuurlijk van harte welkom!
Dat is in ieder geval een grote opluchting. De vraag is alleen hoe de sinterklaasintocht wordt vormgegeven? Inmiddels is wel duidelijk dat het geen intocht kan worden zoals we dat in ’s-Hertogenbosch gewend zijn.

Sint-Nicolaas wil natuurlijk niemand teleurstellen en heel graag bij alle Bossche kinderen en ouders een tekeningen- of pepernotencheck doen, maar door alle regeltjes en checks is dat helaas niet mogelijk. Ook drommen mensen bij de Dommel of voor het bordes van het stadhuis is nog niet zo'n heel goed idee. Maar niet getreurd, het comité en de gemeente zijn momenteel druk bezig om toch een mooi ontvangst voor de Goedheiligman en zijn Pieten te regelen. Vol verwachting blijft ons Bossche hart dus nog even kloppen. Wordt vervolgd, lieve kinderen!