Maak kennis met de online Bibliotheek-app bij Huis73

DEN BOSCH | Wil je de app van de online Bibliotheek wel eens uitproberen? Kom dan op dinsdag 12 oktober naar de lees- en luisterspot in Huis73. 

Medewerkers van de bieb staan dan klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app. En om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek.
Leden van de bieb kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online Bibliotheek-app. In deze app vinden zij duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op telefoon en tablet. Ook kunnen zij lijstjes maken met favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews bekijken. Met de meeste abonnementen kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.
Iedereen die de online Bibliotheek-app wil proberen, kan naar de lees- en luisterspot komen. Ook niet-leden zijn welkom. Op dinsdag 12 oktober tussen 10.30 en 16.30 uur staat de lees- en luisterspot in Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch.