Op Kliknieuws.nl lees je zeker niet alleen '112-berichten', maar ook al het andere nieuws uit de gemeente 's-Hertogenbosch.
Op Kliknieuws.nl lees je zeker niet alleen '112-berichten', maar ook al het andere nieuws uit de gemeente 's-Hertogenbosch. Foto:

Lees het laatste nieuws uit Den Bosch op Kliknieuws.nl

DEN BOSCH | De brandweer wordt opgeroepen voor een brandmelding, maar wat is er precies gebeurd? Waarom staan er politieauto's bij een woning of bedrijfspand? Er is een mooi evenement in de stad, maar wat staat er op het programma? Voor het snelste nieuws in Den Bosch kijk je op www.kliknieuws.nl.

Kliknieuws.nl is al vele jaren een bekende en zeer goed bezochte website in onder andere de regio Oss, Veghel, Uden en De Maas Driehoek (regio Boxmeer/Cuijk). Na de overname van de Bossche Omroep per 1 juli van dit jaar door Uitgeverij Talvi zijn we ook in de regio Den Bosch met Kliknieuws van start gegaan.

Volop nieuws
Op Kliknieuws lees je zeker niet alleen '112-berichten', maar ook ander nieuws. Verslagen en nieuwtjes over FC Den Bosch bijvoorbeeld, vooruitblikken op evenementen in de stad, nieuws uit het gemeentehuis maar ook artikelen over mooie initiatieven in Den Bosch. Volg www.kliknieuws.nl en je blijft goed op de hoogte van wat er speelt in de stad!

Tips
Heb jij tips voor de redactie van de Bossche Omroep? Stuur dan een e-mail naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.