Bijeenkomst voor huurders in de commerciële sector

DEN BOSCH | Huurdersbelangenvereniging Pisastaete - gevestigd in de Maaspoort - wil dat er op gemeentelijk niveau meer aandacht komt voor de belangen van huurders in de commerciële sector. 

Pisastaete merkt dat de belangen van het zogeheten middensegment in de commerciële huursector niet of nauwelijks worden behartigd in Den Bosch. Er is bij de gemeente niet eens zicht op de omvang hiervan. Het is daarom noodzakelijk dat er zeker op gemeentelijk niveau meer aandacht komt voor deze sector ten aanzien van bijvoorbeeld verduurzaming, huurprijsstijgingen en het voldoende bouwen van woningen in het middensegment. 

Centraal in deze bijeenkomst staat kennismaking, uitwisseling van hetgeen waar Pisastaete mee bezig is en het bekijken hoe huurders in de commerciële sector de krachten kunnen bundelen. Wil jij deze gratis bijeenkomst op donderdagavond 21 oktober om 19.30 uur in de Schans aan de Troelstradreef 160 in Den Bosch ook bijwonen, dan dien je je vooraf op te geven via de mail: hbv.pisastraete@gmail.com.