Kandidatenlijst PvdA Den Bosch

DEN BOSCH | De Partij van de Arbeid in Den Bosch presenteert vol trots de eerste namen van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Onder aanvoering van lijsttrekker Pieter Paul Slikker zijn dit de eerste dertien toppers van de PvdA Den Bosch. 1. Pieter Paul Slikker, 2. Jolanda van Gool, 3. Fouad Kabbouti, 4. Marijke Volgers, 5. Koen Vossen, 6. Desirée Coense, 7. Osman Çifçi, 8. Lucenda Kammeron, 9. Stan Peters, 10. Arischa-Maria van Cuijk, 11. Robin Smits, 12. Frank de Bie, 13. Robert Verhoeven. Deze conceptlijst kent een goede afwisseling tussen mannen en vrouwen en een goede balans tussen ervaren en nieuwe politici voor de PvdA, die oog hebben voor de onderwerpen die belangrijk zijn voor de partij en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De conceptlijst wordt op dinsdag 16 november tijdens een algemene ledenvergadering voorgelegd aan de leden. Zij gaan uiteindelijk over de definitieve lijstvolgorde.

Weekendafsluiting hoofdrijbaan A2

DEN BOSCH | Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2. Hierdoor is de hoofdrijbaan van de A2 ter hoogte van Den Bosch tussen knooppunt Vught en knooppunt Empel in de richting van Utrecht van vrijdag 15 oktober 21.00 uur tot maandag 18 oktober 05.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Verkeer kan wel gebruik maken van de parallelrijbaan. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd.

Speelgoedbeurs gaat weer door

DEN BOSCH | Na een lange periode van onzekerheid heeft Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch de knoop doorgehakt en besloten de jaarlijkse speelgoedbeurs toch door te laten gaan. De 26ste speelgoedbeurs wordt op één dag gehouden en wel op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in het St Janslyceum aan het Sweelinckplein in Den Bosch. De beurs beslaat verschillende ruimtes in het schoolgebouw en er zijn dan ook veel vrijwilligers nodig om alles op te bouwen, te verkopen en nadien weer op te ruimen. Lijkt het je leuk mee te helpen, meld je dan snel aan via de mail: speelgoedbeurs@vincentiusdenbosch.nl.
Goed en compleet speelgoed is ook van harte welkom. U kunt dat vóór die tijd nog bij het Vincentius gebouw aan de Havenstaat inleveren. Kijk voor de openingstijden van het innameloket en overige info op www.vincentiusdenbosch.nl.