Ode aan 60 jaar Kwèkfestijn

DEN BOSCH | Het Oeteldonkse Kwèkfestijn beleeft op zaterdag 20 november een gloednieuwe editie. De avond daarvoor staat in het teken van un èchte Oeteldonkse prom ‘Opwèrmer Kwek 2021’; een avondvullende muziekmedley waarin alle winners van de afgelopen 60 jaar Kwekfestijn voorbijkomen en vele solisten van toen hun opwachting maken! 

De organisatie van ‘Opwèrmer Kwèk’ is in handen van Hoftheater der Amadeiro’s in samenwerking met De Blauwen Aovaond Commissie en de Vruugkwekkers. Afgelopen weekend zijn de repetities voor het muziekspektakel gestart. Onder leiding van dirigent David Romanello repeteert het Groot Oeteldonks Blaosorkest met combo, strijkers en solisten voor een ode aan de winnaars uit 60 jaar Kwèk-geschiedenis. Van ‘Ho Stop! Tot ‘M’nne Hemel op aarde’ en van ‘Zo mooi’ tot ‘Unnen Oetel-serenade’. De avond is de perfecte opwarmer naar het Kwèkfestijn 2021 dat een dag later plaatsvindt.  

‘Opwèrmer Kwèk’ vindt plaats op 19 november aanstaande in de tent op de Parade. Kaarten voor de muzikale avond kosten 19,95 euro en zijn vanaf nu te koop op de website van Theater aan de Parade: www.theateraandeparade.nl.