Mega Piraten Festijn in Maaskantje bijna uitverkocht

MAASKANTJE | Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 16 oktober plaatsvindt in Maaskantje is bijna uitverkocht. Organisator Eddie Mensink laat weten dat meer dan 75 procent van de kaarten al verkocht is. 

“Het was natuurlijk lange tijd onzeker of het feest kon doorgaan, maar nu we het groene licht hebben, heeft de kaartverkoop weer een vlucht genomen”, vertelt hij. Het affiche bevat weer vele grote namen uit de wereld van de Nederlandstalige muziek. Van Gerard Joling tot Jan Smit, van René Schuurmans tot Jannes. “En we hebben Paul Elstak”, benadrukt Eddie. “Misschien een muzikaal gezien, met zijn achtergrond in de hardcore en de happy hardcore, een vreemde eend in de bijt, maar gezien de locatie, Maaskantje, verwachten we dat dat erg in de smaak zal vallen.” En, zo voegt hij toe: “Ook Mart Hoogkamer is van de partij. Hij had met ‘Ik ga zwemmen’ de zomerhit van het jaar.”

Ook de mannen van social mediafenomeen Poar Neem’n zijn weer van de partij. Zij hebben hun eigen area waar ze gedurende de avond meerdere shows verzorgen. Met stampende beats, boerenrock en veel ongein. En nieuw op het terrein: het RadioNL Feestcafé met als ‘barman’ zanger/DJ Robert Pouwels.
"Eindelijk licht aan het einde van de tunnel”, stelt Leon Lukassen, namens Lukassen Produkties medeverantwoordelijk voor de organisatie van het Mega Piraten Festijn. "Het kan weer. Voor ons is dat fijn, maar voor de artiesten zeker net zo! Zij hebben het grootste deel van het afgelopen jaar niks te doen gehad. Natuurlijk een verlies aan inkomsten, maar ook gewoon niet het podium op kunnen, is voor hen verschrikkelijk. Ja ach, net zoals Eddie verwacht ik echt totale extatische vreugde!”

In Maaskantje zijn de volgende artiesten van de partij: Gerard Joling, Jan Smit, Mooi Wark, Jannes, Ancora, Vinzzent, Paul Elstak, Stef Ekkel, René Karst, Henk Bernard, Thomas Berge, Django Wagner, Gino Graus, John de Bever, Dikdakkers, Bonnie St. Claire, Boer Bennie, René Schuurmans, Belinda Kinnaer, Mart Hoogkamer, Otto Lagerfett, De Alpenzusjes, Jacques Herb en de band Summerland. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis.

Kaartverkoop en meer info
Het terrein aan het Mugheuvelsteegje in Maaskantje is geopend vanaf 18.00 uur. Het programma begint om 19.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 27,50 euro. Kijk voor meer info en kaartverkoop op de website: www.megapiratenfestijn.nl.