Huis73 presenteert literaire talkshow 'Zin op Zondag'

DEN BOSCH | Op zondagmiddag 17 oktober vindt alweer de volgende editie plaats van 'Zin op Zondag'; de literaire talkshow van Huis73 en Boekhandel Heinen. Deze keer zijn Robbert Welagen en Babs Gons te gast. 

De talkshow kan net als afgelopen maand weer live plaatsvinden bij Huis73 in de Hinthamerstraat in Den Bosch. Het is hierbij niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen, doorstroomlocaties zoals een bibliotheek zijn daarvan uitgezonderd.

Literair talent
Zin op Zondag is het enerverende programma op de zondagmiddag met aanstormend literair talent én bekende schrijvers. Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand twee verrassende schrijvers in een informele setting. Kom meer te weten over hun nieuwste boek, hun werkwijze en hun toekomstplannen. Laat je verrassen door boeken die wellicht buiten jouw favoriete genre vallen.

Robbert Welagen - Raam, sleutel
Robbert Welagen is een Nederlandse schrijver van negen romans en korte verhalen. In 2006 debuteerde hij met 'Lipari' (Selexyz Debuutprijs). 'Het verdwijnen van Robbert' uit 2013 stond op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs en de BNG Literatuurprijs. 'Antoinette' (2019) werd eveneens zeer lovend ontvangen en wordt momenteel vertaald in het Japans en het Spaans. In mei 2021 verscheen zijn nieuwe roman 'Raam, sleutel' waar hij tijdens de talkshow 'Zin op Zondag' alles over zal vertellen.

Babs Gons - Doe het toch maar
Babs Gons is schrijver, performer, host en docent en ze is de stuwende kracht achter een flink aantal spoken word-initiatieven. Daarnaast is ze vaste columnist van dagblad Het Parool en schreef recent de poëziebundel 'Doe het toch maar'.

Presentatie
'Zin op Zondag' wordt zoals gebruikelijk gepresenteerd door Marja Käss, docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines.

Voor 'Zin op Zondag' heb je geen coronatoegangsbewijs nodig


Praktische informatie
Literaire talkshow 'Zin op Zondag' op zondagmiddag 17 oktober van 15.00 tot 17.00 uur bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 74 in Den Bosch. Kaarten kosten 12,50 euro. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op huis73.nl.