Praten over het vaderschap

DEN BOSCH | Na de zomer is een nieuw initiatief gestart in Den Bosch: het Vadercafé. Een keer per maand komen vaders bij elkaar om op een laagdrempelige wijze ervaringen te delen over het vaderschap. De volgende bijeenkomst is op dinsdag 19 oktober.

Het Vadercafe is een plek waar je als vader jouw vragen, uitdagingen en successen kan delen met andere vaders. Een plek om even los van de dagelijkse gang van zaken stil te staan bij wat er belangrijk is in je leven…jouw kind(eren). Het Vadercafé is toegankelijk voor alle soorten vaders. Van aanstaand tot overgroot. Van samen met de moeder, tot gescheiden. Van biologisch tot stief of pleeg. De sfeer van het Vadercafé is dat er naar elkaar geluisterd wordt en op elkaar wordt gereageerd vanuit persoonlijke ervaringen. Op deze manier is het Vadercafé een ongedwongen en persoonlijke bijeenkomst. Inmiddels draaien er tien Vadercafés in Nederland.

Wil je een keer meedoen of wil je meer info? Mail dan naar René Albers: rene.albers@kpnmail.nl. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Locatie: BBS aan de AA aan de Acasiasingel 77 in Den Bosch. De kosten bedragen 15 euro. Dit is inclusief koffie/thee.