Verkiezing 'Beste Bossche Gebouw 2015-2020' geopend

DEN BOSCH | Het Bosch Architectuur Initiatief (BAI) presenteert in het kader van haar 25-jarig bestaan de verkiezing 'Beste Bossche Gebouw 2015-2020'. 

De vorige editie van deze BAI publieks-architectuurprijs werd in 2015 gewonnen door de Amazones van DOK architecten. Dit voorjaar riep het BAI publiek en professionals op om gebouwen - tussen 2015 en 2020 gerealiseerd in de regio Den Bosch - voor te dragen. Het resulteerde in een divers overzicht van villa's en buurten, schuren, kerken, een kraan, bolwerk, serre en een koffietent. 

Het BAI is ervan overtuigd dat we allemaal baat hebben bij een mooie en leefbare stad. Met de Verkiezing van het Beste Bossche Gebouw wil het BAI degenen die daaraan een bijdrage leveren - de makers van inspirerende gebouwen - in het zonnetje zetten. De lijst is inmiddels 52 Bossche gebouwen groot, verdeeld over twee categorieën: groot en klein. Iedereen kan tot en met 12 november stemmen op www.baiweb.nl. Op deze website worden ook alle genomineerden uitgebreid beschreven.