Ria Smit presenteert nieuw boek in Café Station Zuid

DEN BOSCH | Ria Smit - geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Den Bosch - debuteerde in 2019 met de familieroman ‘De stem van Lena’. Op zaterdag 30 oktober van 14.00 tot 16.00 uur presenteert ze in Café Station Zuid aan de Erasmusstraat 9 in Den Bosch haar tweede boek: de psychologische thriller ‘De Wending’.

In de psychologische thriller ‘De Wending’ maken we kennis met hoofdpersonage Erik van Dam. Hij leidt een relatief rustig bestaan met een baan in het ziekenhuis en een latrelatie met zijn vriendin. In de hoop meer uit het leven te halen en nieuwe vrienden te maken, bezoekt hij lezingen van de vrijmetselarij. Daar ontmoet hij Peter en later diens dochter Kim. Zij zijn een welkome aanvulling in zijn leven. Als Erik op een dag zijn baan in het ziekenhuis dreigt kwijt te raken, biedt het tweetal een uitweg. Gaat hij op dit aanbod in?

Praktische informatie
De boekpresentatie op zaterdag 30 oktober wordt muzikaal omlijst door 'De Seniorita’s’. Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via masmit52@gmail.com.