Kinderen begeven zich tijdens de KinderKunstMuziekroute een middag lang in een muzikale wonderenwereld.
Kinderen begeven zich tijdens de KinderKunstMuziekroute een middag lang in een muzikale wonderenwereld. Foto:

'KinderKunstMuziekRoute' op zondag 7 november bij Huis73

DEN BOSCH | Huis73 heet alle muziekmakers - van klein tot groot en van geoefend tot beginnend - welkom! Zo is Huis73 ook één van de plekken waar je thuis bent voor November Music. 

Zondag 7 november is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd de KinderKunstMuziekroute, waarbij zij zich een middag lang in een muzikale wonderenwereld begeven. Kun je muziek maken vanuit toeval of je stem gebruiken als startpunt voor een symfonie? Hoe klinken kleurrijke synthesizers? En hoe stuur je zelf een groep muzikanten aan? Tijdens de KinderKunstMuziekroute ervaar je het allemaal met leuke workshops voor onder- én bovenbouw. 

Inloop vanaf 14.00 uur en om 14.30 uur starten de workshops. Tussen de workshops door is er een pauze met limonade. Ook is er in het atrium van Huis73 een muzikale knutsel- en tekentafel waar je onder begeleiding van een kunstenaar allerlei creaties kunt maken. Ouders kunnen genieten van een lekker hapje en drankje of rondneuzen in de bieb. Om 16.30 uur worden de workshops afgesloten met een concert waarin de kinderen het resultaat van de workshops aan hun ouders presenteren. Kaartverkoop via novembermusic.net/programma/kinderkunstmuziekroute-2021.