De Bossche band De Koppersnellers zijn aanstaande zaterdagmiddag te gast bij Huis73 in Den Bosch tijdens een nieuwe editie van H73 Live!.
De Bossche band De Koppersnellers zijn aanstaande zaterdagmiddag te gast bij Huis73 in Den Bosch tijdens een nieuwe editie van H73 Live!. Foto: De Koppersnellers

Nieuwe editie H73 Live! met optreden De Koppersnellers

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Wil je na het winkelen nog even een bandje kijken met een drankje in de hand? Kom dan naar H73 Live!: de muzikale zaterdagmiddagborrel bij Huis73 in Den Bosch. Zaterdag 6 november is het podium van De Koppersnellers.

De Koppersnellers komen uit Den Bosch en is een 10-koppige nieuwe stijl New Orleans Brass band. Ze komen rauw en hard op je dak! Verwacht een energieke mix van traditionals, jazz, hiphop en popmuziek. Na 2 jaar stoffen ze hun trompetten, trombones, sousafoon en slagwerk bij Huis73 weer af. Van 16.00 tot 17.00 uur spelen ze live muziek. Daarna kun je lekker blijven hangen in het Atrium om na te borrelen en te kletsen. Gratis toegang!

Elke band kan zich aanmelden

Elke zaterdagmiddag is het podium van Huis73 aan de Hinthamerstraat open voor live optredens van bandjes uit Den Bosch en omstreken. Van coverbandjes tot jazz, van bigband tot eigen repertoire: elke band kan zich aanmelden. Kom lekker spelen, doe podiumervaring op of kom nieuw materiaal try out-en. Nieuwsgierig naar wat er allemaal kan? Mail dan naar jeroendoomernik@huis73.nl. The stage is yours!